lauantai 31. elokuuta 2013

KÄNNYKKÄ PUSSUKAT

Vielä klipsuja löytyy ja ystävät keräävät niitä koko ajan lisää. 

Kännykkä pusseja aina tarvitaan. Näissäkin on kierrätys sulkijat ja pidikkeet niin että lanka on vain ollut uusi joskus, nyt jämä langasta.

perjantai 23. elokuuta 2013

KAULUKSET

Virkkasin tällaiset kaulukset vanhoihin ketjuihin. Langat on jotain kimaltelevia jämä lankoja joten en tiedä niiden nimiä.

Lukko ja nappi ovat tietenkin kierrätys tavaraa. Ketjut eivät ole mitään aitoja vaan jostain laukuista jääneitä osia. Voi olla että näitä tulee jopa laitettua ylleen syksyn rientoihin.

keskiviikko 21. elokuuta 2013

VIRKATUT PUSSUKAT

Puro Batik langasta virkkasin pari pussukkaa joihin laitoin lukot jotka olen joskus kirpparilta ostanut. Mukava tehdä joskus jotain pientä joka valmistuu nopeasti vaikka kyllä tuossa lukon kiinnittämisessä oli aika työ. 

perjantai 16. elokuuta 2013

PÄÄLLYSTETYT RUUKUT

Nämä ruukut on päällystetty kynsilakalla. Vihreät ruukut on tehty tuputtamalla kahta eri väristä kynsilakkaa ruukun pintaan.  

Tämä ruukku on pyöritetty astiassa johon  kynsilakat oli laitettu. Vähän jäi ruukun väriä näkyviin mutta mielestäni näin sai jäädäkin. Tästä marmonoinnista tuli paremman näköistä kuin tuo tuputtamalla tehty pinta. Idean sain tähän Pinterest.com sivuilta. Tämä on hyvä kierrätys idea saada vanhat kynsilakan jämät hyötykäyttöön.

Mosaiikki ruukku. Näin on taas saatu vanhoja laattoja vähemmäksi. Ja muovi ruukutkin saavat uuden "mahdollisuuden".

keskiviikko 14. elokuuta 2013

"MUISTITARJOTIN"

Kirppari löytö taas. Näin jossain blogissa tehtynä tällainen muisti taulu. Minäkin maalasin taulumaalilla sen ja ripustin "romuhuoneeni" oveen. Mangneetit pysyvät hyvin myös joten muistilappujakin siinä voi säilyttää.

maanantai 12. elokuuta 2013

KETJUKORUT

Näin netissä muutaman videon missä vetoketjuista tehtiin erilaisia koruja. Nämä olivat niin mukavan näköisiä rannekoruja että piti taas niitäkin tehdä. Kiinnitys systeemi on ihan oma keksimä kun ei ole vielä löytynyt sopivaa oikeaa. Eli ne ovat verho nipsuja mutta hyvin toimivat lukkona myös.

perjantai 9. elokuuta 2013

"SÄILYTYSTÄ"

Päällystin tämän kenkälaatikon karkki papereilla vesiliimaseoksella. Liimauksen kuivuttua laitoin päälle vielä kontaktimuovi kerroksen. Kannen reunaan liimasin vanhan lasten vyön koristeeksi.

Nämä kaksi kukkalaatikkoa on päällystetty serveteillä myös vesiliimaseoksella.

Satiini nauha on vanha kirppari löytö ja nyt sillä sitten päällystin laatikoiden kannen reunat siistiksi.

Peltipurkki sai myös servetti päällystyksen ylleen. Maljakkona varmaan käyttöön.

keskiviikko 7. elokuuta 2013

FARKKUKASSI

Kirpparilta löytyneestä puolihameesta tulikin minulle kassi. Helman vain ompelin kiinni pohjaksi, vanha vyö koristeeksi ylä osaan ja toinen vanha vyö kantohihnoiksi.

maanantai 5. elokuuta 2013

KLIPSU PUSSUKKA

Taas huomasin netin vidoita selatessani uuden mallin virkata klipsuja. Tämä pussukka oli niin hauskan näköinen että pitihän sitä sitten kokeilla tehdä. Sulkijana taas vanha vetoketju ja ripustuslenkki jolla saa sen vaikka vyön tai laukun lenkkiin kiinni niin ettei ainakaan kovin helposti "joudu" vieraisiin käsiin.

perjantai 2. elokuuta 2013

"VALOKIRJA"

Kirjan sivujen taittelua taas vaihteeksi. Nyt lisäsin siihen myös CD-levyt mukaan alle ja päälle. Led-kynttilälle mainio paikka kun valo vielä loistaa levyn pinnaltakin.