sunnuntai 30. kesäkuuta 2024

"TABLETTI"-LAUKUT

Löysin taas kerran hyvän vinkin Pinterestistä. Ompelin parit laukut pöytätableteista. Helppo ja nopea tehdä. Tabletit ostin kirpparilta juuri tätä projektia varten.


Pikku laukku valmistui nopeasti myös jo valmiiksi koristellusta tabletista.

Niin se on kesäkuun viimeinen päivä ja uusia projektia kohti mennään😎.

 

perjantai 28. kesäkuuta 2024

KORI-KASSI

Virkkasin Koukussa- trikookuteesta ja paksusta narusta korin/kassin. Oli jäänyt narua kerä ja mietin mihin sen käyttäisin. Näin sitten Pinterestissä tällaisen
tehtynä ja vinkistä vaarin ja nyt se on minulla tässä. Aika painava se kyllä on mutta ehkä käyttö paikka sillekin vielä löytyy.......

 

maanantai 24. kesäkuuta 2024

PARIT HUIVIT

Löysin kirpparilta 2 kerää Elegia-lankaa 150g kpl. Ja sitten vaan virkkaamaan. Perus kuvio,nopea ja helppo "perhon siivet".

Yksi kerä per huivi ihan reilun kokoisiin huiveihin.

 

perjantai 21. kesäkuuta 2024

PANNUNALUNEN

Mosaiikki työt jatkuu. Päällystin pienen puu tarjottimen mosaiikilla. Olin joskus tilannut Mosaiikki myymälästä tällaisia kuvio palasia ja nyt sitten sain tehtyä sen vasta. Parempi myöhään kuin .........

Pojan poikani 9v. rakensi minulle legoista iki kukan Orgidean. 



HYVÄÄ JUHANNUSTA, KESKIKESÄN JUHLAA.

 

tiistai 18. kesäkuuta 2024

PIKKU LIINOJA

Täytyy kerran kesässä virkata myös pieniä pöytäliinoja. Pinterestistä löytyy hyviä malleja ja niitä sitten vaan toteuttamaan. 

Ja muutenkin virkkaaminen kesällä on mukavaa ja rentouttavaa. Ja lankavarastotkin saattavat "ehkä" vähentyäkin samalla.

 

lauantai 15. kesäkuuta 2024

"KEILAPALLO"

Kesällä on mukava tehdä ulkona käsitöitä erityisesti tällaisia "sotkevia" juttuja. Päällystin vanhan keilapalloni ja sekin sai uuden "tehtävän" vielä pihakoristeena. Samalla siihen upposi paaaaaaljon mosaiikki paloja joita on jäänyt edellisistä töistä. 

Tämä mosaiikin tekeminen vie mennessään.........

 

tiistai 11. kesäkuuta 2024

"PÄIVÄNVARJO"

Vanha sateenvarjo sai uuden "tehtävän" aurinko/päivänvarjona. Virkkasin kirpparilta ostamani virkkauslangat niin paljon kuin niitä riitti tähän varjoon. 8kulma virkkauksella tein sen. 

Tuskin tulee itse varjon alla kuljettua mutta esim, kukkapurkkeja tmv. varjostamaan sitä tulee varmaan käytettyä.

 

lauantai 8. kesäkuuta 2024

TARVIKE-LAUKKU

Löysin kirpparilta muovi laukun. Virkkasin 4 kukkaneliöä ja ompelin ne yhteen ja sitten ompelin ne vielä laukun vetoketjun reunaan kiinni. 


Ja käyttöön !!..

 

torstai 6. kesäkuuta 2024

"KUKKA"-LAUKKU

Virkkasin Afrikan kukkia kuusikulmioihin ja laukuksi yhdistin ne. Hihnankin virkkasin ja laitoin niihin koristepidikkeet jotka samalla antavat pituutta tai lyhyyttä säätää hihnaan. Ja taas lankaa kului.........pois varastoista😎

 

maanantai 3. kesäkuuta 2024

"JÄMÄ"-BONZO

Virkkasin jämistä taas jotakin saadakseni lankoja käytettyä pois. Helppo ja nopea malli bonzoksi virkkausta. Ja käyttöä sille aina löytyy.